Litt om hva vi driver med.

Ja nå er det kjempelenge siden jeg har skrevet noe her. Jeg har slitt litt med helsa så har ikke hatt helt driven, men nå er jeg mye bedre.

Vi har fortsatt spinonene Toya og Zita her. De lever som de alltid har gjort med turer i skog og mark. De har stand på fugler og går i spor etter elg og rådyr. Så her får de brukt sine sanser og jaktgener. Toya var 11 år i januar og hun begynner å føle på alderen. Har operert bort en kreftsvulst på beinet, så vi får bare se hvor lenge det går. Hun er i grei form enda, glad i mat og glad i turer. Zita er 7 år og er ei rolig og god jente. 

 

Vi vil GRATULERE alle Toyas søsken med 9 års dagen i dag,Kul

Her i huset så har begge bikkjene løpetid så det blir å passe på så de ikke kommer i kontakt med noen hannhund.

Bikkjene trives og har det bra, begge er friske og fine. Nå er det snart tid for kveldens gå tur. De er like glade hver kveld vi finner fram båndene. Da kommer de løpende og logrende. De er noen herlige skapninger. 

Vi vil ønske alle våre hundevenner en riktig god jul og et godt nyttår.Kul

Alt er bare bra med våre to hunder Toya og Zita. De får sine lufteturer hver dag. Blir lite jakting pga. ulv.

De er med oss både her hjemme og på hytta på fjellet. De elsker å være med på skiturer og å få være med familien på det som skjer. 

Gratulerer med 4 års dagen vårt andre valpekull, valper etter vår Toya og Hagrid.Tiden går så utrolig fort. Vi har kontakt med alle hundene i dette kullet og alle er friske og fine. En herlig gjeng med spinoner. Vi feirer dagen i den norske fjellheimen med skiturer og hyttekos. Zita har fått en lang og god skitur i dag, så nå er det godt å slappe av. Vi har med totalt fire hunder og barn,svigerbarn og barnebarn. 

GRATULERER til alle i første valpekullet vårt med 8 års dagen i dag. 

Toya feirer dagen akkurat som hver dag ellers. Får turer, mat og kos og så litt lek med datteren Zita. Hun holder seg frisk og fin.Kul Hundene elsker snøen.