Litt om hva vi driver med.

Vi vil GRATULERE alle Toyas søsken med 9 års dagen i dag,Kul

Her i huset så har begge bikkjene løpetid så det blir å passe på så de ikke kommer i kontakt med noen hannhund.

Bikkjene trives og har det bra, begge er friske og fine. Nå er det snart tid for kveldens gå tur. De er like glade hver kveld vi finner fram båndene. Da kommer de løpende og logrende. De er noen herlige skapninger. 

Vi vil ønske alle våre hundevenner en riktig god jul og et godt nyttår.Kul

Alt er bare bra med våre to hunder Toya og Zita. De får sine lufteturer hver dag. Blir lite jakting pga. ulv.

De er med oss både her hjemme og på hytta på fjellet. De elsker å være med på skiturer og å få være med familien på det som skjer. 

Gratulerer med 4 års dagen vårt andre valpekull, valper etter vår Toya og Hagrid.Tiden går så utrolig fort. Vi har kontakt med alle hundene i dette kullet og alle er friske og fine. En herlig gjeng med spinoner. Vi feirer dagen i den norske fjellheimen med skiturer og hyttekos. Zita har fått en lang og god skitur i dag, så nå er det godt å slappe av. Vi har med totalt fire hunder og barn,svigerbarn og barnebarn. 

GRATULERER til alle i første valpekullet vårt med 8 års dagen i dag. 

Toya feirer dagen akkurat som hver dag ellers. Får turer, mat og kos og så litt lek med datteren Zita. Hun holder seg frisk og fin.Kul Hundene elsker snøen. 

Nå er valpene i Sverige født. Kul GRATULERER TIL IRIS , HÅREK OG EIERE MED VALPEKULLET. Det ble fem valper, to tisper og to hanner. Alle virker friske og fine.

Gå inn på hjemmesiden: pantan.se for å følge med på utviklingen. Det blir spennende. De har ikke bestilling på alle enda (tror jeg). Så frister det med valp så ta kontakt med dem.

Jeg må jo si at jeg føler meg litt stolt jeg også som oppdretter av Hårek. (Skogsgrendas ZORRO.) Han er NUCH og er en glad , snill og frisk hund. Jeg har stadig kontakt med han og hans eiere som ikke bor så langt ifra oss. Han er sønn av NUCH  Skogsgrendas Toya og CH Hagrid Di Regione Montagnosa.