Litt om hva vi driver med.

Her har det skjedd mye siden sist jeg skrev. Her har det både vært sorg og glede.

Vår kjære Zita ble dårlig på våren og veterinær antok at det var kreft, blodprøvene kunne tyde på det. Det begynte med betennelse i bukspyttkjertelen. Hun ble behandlet for det og ble bedre, men ble dårligere igjen. Vi var hos veterinær utallige ganger og på Oslo dyrehospital. Hun prøvde forskjellige medisiner og dietter uten at det hjalp og vi skjønte at hun ikke hadde det godt. Vi bestemte oss for å la henne slippe å ha mere vondt. Hun døde 12.juli. 💔 Vi takker for 7 1/2 år med vår kjære, snille og beste Zita. Takk for alt.

Midt oppi alt dette så skulle Skogsgrendas Zorro (Hårek) bli pappa igjen til valper her i Norge. Vi hadde bestilt en tispevalp fra dette kullet før vi visste at vi måtte ta Zita. Mor til kullet er fra Krokletten kennel.

Det kom en tispe til oss, Krokklettens Allium (Gaya). Hun er en hvit/oransje tispe. Ser ut til at hun blir veldig lik sin bestemor Toya som vi har her. Hun utvikler seg fint og vokser utrolig fort. Nå er hun 15 uker og det er full fart. Hun er veldig trygg og tillitsfull på mennesker i alle aldre, andre hunder og nye ting. Så dette lover godt. Vi har veldig stort fokus på sosialisering og tilbringer mye tid sammen med andre hunder og mennesker. Hun elsker å være med på besøk på sykehjemmet. Nå har vi meldt oss på valpekurs i oktober. Vi har jo vært på en del valpekurs opp igjennom årene, men tror det er sosialt og bra både for hund og eier. Vi ser med spenning på hvordan hun utvikler seg videre. Så selv om vi mistet vår kjære turkamerat Zita, så har vi iallefall noe som er med på å beriker vår tid.🙂

Ja nå er det kjempelenge siden jeg har skrevet noe her. Jeg har slitt litt med helsa så har ikke hatt helt driven, men nå er jeg mye bedre.

Vi har fortsatt spinonene Toya og Zita her. De lever som de alltid har gjort med turer i skog og mark. De har stand på fugler og går i spor etter elg og rådyr. Så her får de brukt sine sanser og jaktgener. Toya var 11 år i januar og hun begynner å føle på alderen. Har operert bort en kreftsvulst på beinet, så vi får bare se hvor lenge det går. Hun er i grei form enda, glad i mat og glad i turer. Zita er 7 år og er ei rolig og god jente. 

 

Vi vil GRATULERE alle Toyas søsken med 9 års dagen i dag,Kul

Her i huset så har begge bikkjene løpetid så det blir å passe på så de ikke kommer i kontakt med noen hannhund.

Bikkjene trives og har det bra, begge er friske og fine. Nå er det snart tid for kveldens gå tur. De er like glade hver kveld vi finner fram båndene. Da kommer de løpende og logrende. De er noen herlige skapninger. 

Vi vil ønske alle våre hundevenner en riktig god jul og et godt nyttår.Kul

Alt er bare bra med våre to hunder Toya og Zita. De får sine lufteturer hver dag. Blir lite jakting pga. ulv.

De er med oss både her hjemme og på hytta på fjellet. De elsker å være med på skiturer og å få være med familien på det som skjer. 

Gratulerer med 4 års dagen vårt andre valpekull, valper etter vår Toya og Hagrid.Tiden går så utrolig fort. Vi har kontakt med alle hundene i dette kullet og alle er friske og fine. En herlig gjeng med spinoner. Vi feirer dagen i den norske fjellheimen med skiturer og hyttekos. Zita har fått en lang og god skitur i dag, så nå er det godt å slappe av. Vi har med totalt fire hunder og barn,svigerbarn og barnebarn.