Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Skrevet av Silje, 24. jan, 2012

Gratulerer med 2 årsdagen til Tidas søsken. I tradisjon tro blir det leverposteikake til bursdagesbarnet her :)

Skrevet av IB Henriksen, 20. sep, 2011

Hej alle..

Hilsen fra oss i Sverige..Har 1 spinonetik, den första, Greta som nå er 2,7 år..alltid spinone..Haft engelsk springer spaniel i 32 år..nå har jeg 1 spinone Greta, 1 springer Signe og 1 mix Irma..
Jeg er kompis med Joyce Ruigrok og min tik's pappas uppfödare Donna Liberatas..
Ni får gerne kika på mina 2 hjemsidor ..har 1 på engelsk för spinone

Skrevet av Rigmor Fiveltun, 15. aug, 2011

Gratulerer så mye med plasseringen i Elverum!!! Kjempebra!
Ekstra gøy når det er med eget opprdett.

Skrevet av Silje Kopperud, 25. jan, 2011

Hei på dere! Ja, gratulerer med dagen som var i går=) Vi hadde stor feiring her med leverpostei, blodpudding og kyllingbiter. Vel, det viste seg etterpå at Tidas mage ikke var så glad i det, men en god smaksopplevelse for henne var det ihvertfall! Hun har blitt en stor og flott jente - utrolig at tiden har gått så fort! Håper alt står bra til og at vi får muligheten til å treffe dere igjen om ikke altfor lenge! Klemmer fra Tida & Silje på sørlandet.

Skrevet av Olaf Lingjærde, 24. jan, 2011

Hei
Gratulerer med dagen til alle søsken av Balto! Balto er blitt en super gutt som er med der det skjer!
Håper alle har det bra med nydelig skiføre og fint vinter vær!
Vennlig hilsen alle oss i Nannestad!

Skrevet av Britt Gregers, 1. jan, 2011

Hei!
Har lest litt på hjemmesiden og om deres Italienske spinoner.Interessant og spennende hunderase.Jeg og min mann harvært interessert i denne rasen lenge.Vi har i flere år hatt og har en irsk setter tispe.Vet du om det er hvalpekull på gang eller planlegger dere nytt kull? Evt om du kjenner til noen som skal omplasseres?
Hører gjerne i fra deg for en hyggelug hundeprat?
Mvh Britt Gregers
Tlf 91353551

Skrevet av Silje Kopperud, 23. jun, 2010

Her kommer en liten hilsen fra Silje og Tida (Tara). Vi har det så flott! Tida er en fantastisk valp, vokser gradvis inn i den store pelsen sin og finner seg til rette over alt (men trives selvsagt best i skogen). Vi har nettopp tilbrakt litt ferie i Valdres, og Tida er like flink, om ikke enda bedre, med barna, og gir ikke mye lyd fra seg innendørs. Hun har såvidt begynt å varsle om hun blir skeptisk til folk (og skulpturer), som da snekkeren hos mamma hadde skiftet tøy, men hun bruker ikke lange tiden på å gjenvinne tilliten. Ellers er vi nå noen dager i Oslo, hennes aller første møte med storbyen. Det har gått over all forventning. Hun er rolig og følger nysgjerrig med på alt som skjer. Morsomst er løvet på bakken, men ikke engang trikken eller Harlyer kan skremme henne, hun bryr seg knapt! Ellers får jeg nesten for mye skryt av henne. Hun er jo så flott! Lærer raskt og er fantastisk hengiven. Og for et instinkt! Duene her får slettes ikke gå rundt i fred :) Jeg må takke for en fin valp! Kunne ikke vært mer fornøyd enn med den lille sosiale skapningen her :) Håper vi får anledning til å komme på valpetreffet. God sommer!

Skrevet av Nina, 10. jun, 2010

Hei alle sammen!
Nå har jeg lest bloggen din igjen, lenge siden sist. Det virker som om alt går fint med den lille spinonefamilien:-). Her trenes det mest blodspor om dagen, Gemma elsker det!! I går var vi på saueprøve igjen, 2 år siden sist. Gemma aldeles dirret av begeistring og kunne ikke komme inn i innhengningen fort nok. Og så fort hun var inne kastet hun i seg den ene sauemøkk-kladden etter den andre. Hun holdt hele tiden et halvt øye med sauene så de ikke kom for nær. De ansvarlige lo av henne og sa at henne var det iallefall ingen vits å holde der. Gemma ville gjerne ha spist myyyye mer og synes hun ble avbrutt alt for tidlig. Hun har aldri behøvd strøm, så hun har en naturlig aversjon mot sau, virker det som. Noe jeg synes er veldig deilig! Ønsker dere er riktig fin sommer, og håper vi ses før vinteren! Stikk gjerne innom når dere er på disse trakter.
Klem fra Nina og Gemma!

Skrevet av Maj Liss Lingjærde, 9. mar, 2010

Så fine bilder og noen helt nydelige valper. Vi gleder oss veldig nå:) Vi snakkes snart.
Hilsen fra oss i nannestad

Skrevet av Elin, 26. feb, 2010

Underbara små bebisar !!!!

Skrevet av Mari-Ann, 20. feb, 2010

Hei! Så fine dem er og så bra at de er jevnstore! Da får dere og Tessi skryt av veterinærene.Godt jobbet med så mange!

Skrevet av Agneta Karlsson, 18. feb, 2010

Grattis till de små underbara spinonevalparna!

Skrevet av Olaf Lingjærde, 12. feb, 2010

Heisann
Så morsomt med nye bilder! Har virkelig begynt å få "valpesyken" her i Nannestad.
Gleder oss til å komme å se, vi ringes for å avtale når det passer.
Olaf m fam.

Skrevet av Nina W. Mikkelsen, 8. feb, 2010

Åh, nå venter jeg på bilder av nydelige små spinoner med nyåpnede øyne;-). Og SOM jeg gleder meg til å bli kjent med valpene som høyst sannsynlig havner her på Hedemarken:-). Så godt å vite at alt går bra hos dere. Dere er kjempeflinke!!
Klem!

Skrevet av Nina W. Mikkelsen, 29. jan, 2010

Hei igjen, og gratulerer med vel overstått:-). Så bra at alt gikk godt til slutt. Ting kan snu fort; fra en tilsynelatende normal fødsel til full dramatikk. Da er det greit å ha lest litt på forhånd, Inger Marie. Lykke til videre, det virker som om hele familien er aktivisert fremover:-). Klem fra Nina og Gemma på Stange.

Her ser dere, små valpene, hva dere kan glede dere til:-) Skitur!!!