Litt om hva vi driver med.

Ja så er påsken over for denne gang. Vi har vært på hytta vår i Gausdalen i 9 dager. Vi var 4 barn, 7 voksne og 5 hunder. Det har vært en koselig og aktiv ferie. Det har gått veldig fint med hunder og barn. Hundene har så godt av å være sammen med barn hele døgnet.

Hundene har fått mange fine turer i fjellet. De går i sele og strikk og de elsker å trekke oss på ski. Spinonen er sterk så det går lett innover viddene. Tessi (snart 11 år) går litt kortere turer for det hender hun blir litt stiv og støl. Hun er ellers frisk. Toya og Zita elsker å være med på ski. Oddvar har hatt Zita mest med for hun har så godt av å treffe andre folk og hunder i løypa. Hun er litt forsiktig i møtet med andre folk og hunder, så hun trenger og sosialiseres mer.

Toya er trygg og hun er glad og frisk.Vi driver og planlegger valper på henne utpå vinter/ vår 2017. Vi har kontakt med eier av en fin hannhund i Sverige. Han er Svensk Champion og er en stabil og god jakthund. Så går alt etter planene så blir det parring under løpetiden i høst. Vi har en del som venter på valp og det er bra. Vi skjønner at folk vil ha en spinone for de er en herlig hunderase.

2. apr, 2016