Litt om hva vi driver med.

I dag så er vår kjære Toya 12 år. Hun er fortsatt glad og tilfreds. Alderen begynner å tynge, veldig støl i hoftene. Hun er med på små turer både morgen og kveld, glad i mat og glad for å være sammen med oss og Gaya. Hun skal få være med oss så lenge hun har det bra. Vi er veldig glad i henne. 

Gaya, vår yngste spinone utvikler seg veldig bra. Hun blir nå 8 mnd. og veier 28,5 kg. Hun elsker å gå i skog og mark og er ganske lydig. Har jo sine nykker innimellom som alle valper har. Full av lek og energi. Hun er frisk og fin. Vi har lyst til å stille henne ut snart. Er veldig greit å få et pekepinn i forhold til hvordan rasen skal være. (vi mener at alt er veldig bra). Hun er veldig trygg på mennesker, glad i barn og andre hunder. Vi har fokusert mye på sosialisering hele vegen fra vi fikk henne. Vi har henne med oss på sykehjemmet for å besøke svigermor, gå i tettsteder, møte hunder, møte biler, busser ol., besøk hos fam. og venner, kjøre bil, gå på ski osv. Mange ting å bli kjent med og dette tar hun med stor ro. 

Vi er så glade for at Gaya har fått ha Toya som sin følgesvenn og læremester siden hun kom hit. De gamle har mye å lære bort til en liten valp. Så vi håper at vi får ha Toya med oss en stund til. 🙂

24. jan, 2022